Maatwerk wensen doorgeven

Electronica-industrie

Wij zijn toonaangevend leverancier van ovens die speciaal zijn ontworpen voor de elektronica-industrie. We bieden een breed scala aan oplossingen, variërend van tunnelovens met transportbanden tot ovens met walking beam-transportsystemen. Bovendien leveren we klantspecifieke kamerovens voor de electronica-industrie.

Onze tunnelovens met transportbanden zijn ideaal voor het efficiënt en nauwkeurig verwerken van elektronische componenten. Ze bieden een gelijkmatige warmteverdeling en temperatuurregeling, waardoor u consistente en hoogwaardige resultaten kunt behalen. Met ons assortiment tunnelovens kunt u verschillende thermische processen uitvoeren, zoals drogen, solderen en uitharden van coatings.

Neem contact op

Meer informatie

Voor grotere productiecapaciteiten bieden onze ovens met walking beam-transportsystemen een uitstekende oplossing. Deze systemen zijn ontworpen om een continue en geautomatiseerde productiestroom te bieden, waardoor u uw productie-efficiëntie kunt verhogen. Ze zijn flexibel aan te passen aan uw specifieke productvereisten en kunnen eenvoudig geïntegreerd worden in uw bestaande productielijn.

Daarnaast begrijpen we dat de elektronica-industrie vaak behoefte heeft aan maatwerkoplossingen. Daarom leveren we ook klantspecifieke kamerovens die volledig zijn afgestemd op uw unieke productieprocessen. Of u nu een specifieke ovenafmeting, een bepaalde warmtebehandeling of andere speciale vereisten heeft, ons team van experts staat klaar om op maat gemaakte ovens te ontwerpen en te leveren die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Kwaliteit

Onze ovens zijn vervaardigd volgens de hoogste normen en worden grondig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Bovendien streven we ernaar om energie-efficiënte oplossingen te bieden die bijdragen aan duurzaamheid en kostenbesparing voor uw bedrijf.

Werk samen met ons als uw betrouwbare partner in ovenoplossingen voor de elektronica-industrie. Met onze geavanceerde en op maat gemaakte ovens kunt u uw productieproces optimaliseren en hoogwaardige elektronische producten leveren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw ovenbehoeften.

Ontdek de kracht van zorgeloze service en onderhoud.

Meer lezen

Vragen? Neem contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via e-mail of het onderstaande formulier.

Wilt u ons bezoeken
of goederen leveren op locatie?

Bezoeken

Science Park 5053

5692 EB SON

Nederland

Goederen leveringen

Science Park 5053

Hal 4

5692 EB SON

Nederland