Maatwerk wensen doorgeven

Voedingsmiddelenindustrie

Wij hebben een meer dan uitstekende reputatie opgebouwd als leverancier van sterilisatie-ovens voor de voedingsmiddelenindustrie. We zijn gespecialiseerd in tunnelovens voor de sterilisatie van diverse producten, waaronder voedselspuitbussen.

Ons unieke sterilisatieconcept, dat gebaseerd is op thermische behandeling in plaats van chemische processen, biedt aanzienlijke voordelen. Onze tunnelovens voor sterilisatie maken gebruik van een laag energieverbruik, waardoor ze zeer kostenefficiënt zijn, vooral bij grotere productieaantallen. In vergelijking met conventionele (natte) sterilisatietechnieken bieden onze ovens een aantrekkelijk alternatief. Ze zorgen voor een grondige en effectieve sterilisatie van voedselproducten, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen.

Neem contact op

Meer informatie

Thermische oplossingen zijn cruciaal in de voedingsmiddelenindustrie, dat begrijpen wij. We streven er dan ook naar om altijd klaar te staan ​​om u te voorzien van de beste thermische apparatuur. Onze ingenieurs houden zich strikt aan de HACCP-richtlijnen voor machineontwerp, waardoor onze oplossingen naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw productielijn. We bieden maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw specifieke behoeften en zorgen voor een soepel productieproces.

Naast sterilisatie-ovens bieden we een breed scala aan ovens en thermische oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze expertise strekt zich uit tot het bakken, braden, drogen, pasteuriseren en nog veel meer. We begrijpen dat elke voedselcategorie zijn eigen unieke vereisten heeft, daarom werken we nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte ovensystemen te ontwikkelen die aan al hun behoeften voldoen.

De hoogste standaard

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ovens worden vervaardigd volgens de hoogste standaarden en worden uitgebreid getest om te garanderen dat ze voldoen aan de strengste normen op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit. We zijn toegewijd aan het leveren van betrouwbare, duurzame en energiezuinige oplossingen die bijdragen aan de efficiëntie en winstgevendheid van uw productieproces.

Kies Global Oven Systems als uw vertrouwde partner voor thermische oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie. Neem contact met ons op om te bespreken hoe onze geavanceerde ovensystemen en op maat gemaakte oplossingen uw productieproces kunnen optimaliseren en uw producten kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Ontdek de kracht van zorgeloze service en onderhoud.

Meer lezen

Vragen? Neem contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via e-mail of het onderstaande formulier.

Wilt u ons bezoeken
of goederen leveren op locatie?

Bezoeken

Science Park 5053

5692 EB SON

Nederland

Goederen leveringen

Science Park 5053

Hal 4

5692 EB SON

Nederland