Maatwerk wensen doorgeven

Metaalindustrie

Bij Global Oven Systems hebben we diepgaande kennis en expertise in het ontwerpen van geavanceerde ovens voor de thermische behandeling van metalen.

Met onze jarenlange ervaring in het leveren van ovens voor uiteenlopende warmtebehandelingen en onze diepgaande kennis van materialen, zijn we in staat om oplossingen te bieden voor alle thermische behoeften in de metaalindustrie. Of het nu gaat om hardingsovens, uitbakovens, pyrolyse-ovens of gloeiovens, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Neem contact op

Meer informatie

Hardingsovens

Onze hardingsovens zijn speciaal ontworpen om metalen onderhevig te laten zijn aan gecontroleerde hittecycli, waardoor ze een superieure hardheid, sterkte en duurzaamheid verkrijgen. Of u nu staal, gietijzer of een ander type metaal wilt behandelen, onze ovens bieden nauwkeurige temperatuurregeling en optimale warmteverdeling om consistente en betrouwbare resultaten te garanderen.

Uitbakovens

Uitbakovens zijn essentieel voor het verwijderen van organisch materiaal, zoals bindmiddelen of coatings, uit metalen onderdelen. Onze uitbakovens bieden geavanceerde technologieën en processen die zorgen voor een grondige verwijdering van organische stoffen, terwijl de integriteit en eigenschappen van het metaal behouden blijven. We begrijpen het belang van efficiëntie en kwaliteit in de metaalindustrie, daarom zijn onze uitbakovens ontworpen om snel en effectief te zijn, met minimale stilstandtijd en maximale productiviteit.

Pyrolyse-ovens

Pyrolyse-ovens worden gebruikt voor de reiniging en verwijdering van verontreinigingen op metalen onderdelen. Bij Global Oven Systems leveren we pyrolyse-ovens die een veilige en efficiënte methode bieden om organische en anorganische vervuiling te verwijderen. Onze ovens zijn uitgerust met geavanceerde controlesystemen en veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat het pyrolyseproces nauwkeurig en betrouwbaar verloopt.

Gloeiovens

Deze worden gebruikt voor het verzachten, ontlaten, normaliseren en andere warmtebehandelingen van metalen. Bij Global Oven Systems bieden we gloeiovens die voldoen aan de strikte vereisten van de metaalindustrie. Onze ovens bieden nauwkeurige temperatuurregeling en uniforme warmteverdeling, waardoor u optimale resultaten kunt behalen bij het behandelen van verschillende soorten metalen.

 

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw specifieke vereisten. Onze deskundige ingenieurs werken nauw met u samen om een ovenconfiguratie te ontwerpen die aan al uw verwachtingen voldoet, inclusief afmetingen, temperatuurbereik, regelbaarheid en andere functies.

Ontdek de kracht van zorgeloze service en onderhoud.

Meer lezen

Vragen? Neem contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via e-mail of het onderstaande formulier.

Wilt u ons bezoeken
of goederen leveren op locatie?

Bezoeken

Science Park 5053

5692 EB SON

Nederland

Goederen leveringen

Science Park 5053

Hal 4

5692 EB SON

Nederland