Maatwerk wensen doorgeven

Glasindustrie

Al jarenlang zijn wij toonaangevend leverancier van glaskoelovens en glasdecoreerovens die voldoen aan de behoeften van vrijwel elke toepassing in de glasindustrie.

Onze ovens bieden een combinatie van energie-efficiëntie, lage onderhoudskosten en een flexibel ontwerp dat geschikt is voor uw volledige productassortiment. Met geavanceerde PLC- en touchscreen-bediening kunt u eenvoudig schakelen tussen verschillende producten met behulp van opgeslagen recepten, wat resulteert in een naadloze en snelle omschakeling.

Neem contact op

Meer informatie

Glaskoelovens

Onze glaskoelovens zijn ontworpen om de thermische behandeling van glasproducten na het productieproces te optimaliseren. Deze ovens zorgen voor een gecontroleerde en uniforme afkoeling van het glas, wat resulteert in verbeterde fysische eigenschappen en verhoogde duurzaamheid. Met onze energie-efficiënte ontwerpen kunt u kosten besparen en tegelijkertijd voldoen aan de strengste normen op het gebied van energiebesparing en milieubescherming.

Glasdecoreerovens

Voor glasdecoratie bieden onze glasdecoreerovens geavanceerde oplossingen. Deze ovens zijn speciaal ontworpen om het decoratieproces van glasproducten te optimaliseren, zoals het aanbrengen van gekleurde coatings, emaillering, zeefdruk of andere decoratieve technieken. Met onze glasdecoreerovens kunt u nauwkeurige temperatuurregeling en tijdsbeheersing realiseren, waardoor u consistente en hoogwaardige decoratieve resultaten kunt behalen. Onze ovens zijn volledig aanpasbaar aan uw specifieke vereisten en kunnen worden geconfigureerd om aan de unieke behoeften van uw productieproces te voldoen.

Maatwerk oplossingen

Wji begrijpen dat de glasindustrie divers is en verschillende producten en processen omvat. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Onze ervaren ingenieurs werken nauw met u samen om een ovenconfiguratie te ontwerpen die geschikt is voor uw producten, met aandacht voor factoren zoals afmetingen, temperatuurregeling, cyclustijden en andere belangrijke parameters.

Naast onze hoogwaardige ovens streven we ernaar om u een uitstekende service en ondersteuning te bieden. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden, technische assistentie te verlenen en oplossingen te bieden voor eventuele uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd.

We streven naar langdurige relaties met onze klanten en zijn toegewijd aan uw succes.

Ontdek de kracht van zorgeloze service en onderhoud.

Meer lezen

Vragen? Neem contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via e-mail of het onderstaande formulier.

Wilt u ons bezoeken
of goederen leveren op locatie?

Bezoeken

Science Park 5053

5692 EB SON

Nederland

Goederen leveringen

Science Park 5053

Hal 4

5692 EB SON

Nederland